Access Bars® & Access Facelift®
Access Bars®

Access Bars®

 

En skön och avslappnande energibehandling som hjälper dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar.

Behandlingen hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa oro och stress. När de 'bars' (32 punkter på huvudet) blir aktiverade så upplever de flesta ett stort lugn, och återhämtning. Energiflödet i kroppen ökar, stress och oro lugnas och oftast infinner sig en djupare sömn.

En underbart avslappnande och välgörande behandling för dig som upplever stress och oro. Många personer som har väldigt mycket omkring sig upplever en total avslappning och lugn efteråt.

Behandlingen avslutas med en avslappnande skalpmassage.

60 min 695:-

695

Access Facelift®

Access Facelift®

 

Vill du känna dig och se yngre ut? Access Facelift® är ett alternativ till dig som vill se yngre ut, må bättre och undvika kirurgiska metoder och trauma på din hud. Med Access Facelift® har du möjlighet att både föryngra och lyfta din hud i ansiktet och hela kroppen och dessutom förbätta hela din livskvalité utan injektioner. Access Facelift® är en avslappnande behandling som verkar genom att aktivera olika energiprocesser. Behandlingen utförs liggande på massagebänk och sker främst på överkroppen och ditt ansikte. Det som är så unikt med metoden är att när du tar emot processen så får hela din kropp effekt av behandlingen. De energier som sätts igång under processen bidrar till att både lyfta ditt ansikte samt att förbättra hela din allmänna livskvalité. Energifrekvenserna vänder åldrandeprocessen och du känner helt enkelt glädje av att vara i din kropp.

60 min 1100:-

1100

Kursupplägg
Access Bars®Kurs

Kontakt och öppettider:

Tis-fredag 11-18

Lör 10-17

Vi finns på hällaområdet i Västerås

endast ca 1 timme från Stockholm och

ca 30 min från Eskilstuna

FÖLJ OSS

Besök oss gärna på sociala medier

All Rights Reserved © 2016