Fötter & Händer
Pedikyr

Pedikyr


Unna dina fötter en härlig makeover!

 

En komplett behandling för dina fötter och den inleds med ett varmt fotbad för att mjuka upp huden. Därefter får du lägga dig på sängen och slappna av medans terapeuten tar hand om dina fötter. Vi klipper naglarna, fixar till nagelband och nagelvallar samt slipar nagelplattan och filar nageln. Filning av hela foten samt kan större förhårdnader avlägsnas med skalpell. Kan också utföra borttagning av liktorn och  lättare behadling av nageltrång vid behov. Därefter lackas naglarna med valfri färg och till sist får du njuta av en underbar fotmassage.


45-60 min 620:- (med eller utan nagellack)

 

OBS! Vi utför ej medicinsk fotvård.

620

Spapedikyr

Spapedikyr


Unna dig en underbar Spa pedikyr behandling som gör gott från utsidan och in!

 

En komplett Spa pedikyr behandling där fötterna blir som nya igen!  Här ingår allt som står under Pedikyren plus en härlig fotpeeling för att avlägsna döda hudceller och en uppmjukande fotinpackning med naturligt odlade krämer.

En skön behandling för dig som vill ha en skön känsla i fötterna och kroppen samt visa upp dina vackra fötter!

 

75 min - 720:- 

 

OBS! Vi utför ej medicinsk fotvård.

 

 

720

Fotspa

Fotspa (Fotvårdande behandling)


Vårdande och välgörande för dig som står och går mycket och har ömma, trötta fötter. Först en rengöring, sedan en peeling som rengör på djupet och stimulerar, sedan en massage av fötter och vader för att lindra spända muskler. Terapeuten masserar dina händer med en underbart välgörande kräm under tiden du sitter med fötterna i fotbadet. Vi avslutar med en underbar Aloe Vera lotion och du kommer att gå hem på lätta fötter!

 

45 min - 570:-

570

Manikyr

Manikyr

 

Gör händerna lena och fina med en manikyr. Här filar vi naglarna i en form du önskar, sedan arbetar vi med nagelband, nagelvallar och nagelplattan för att ordna så du får fina naglar. Sedan avslutas behandlingen med ljuvlig hand och arm massage samt att vi lackar naglarna i en valfri färg.

 

60 min - 620:-

 

 

*Spa Manikyr 

 

Vi börjar behandlingen med ett varmt handbad, sedan en peeling som gör dina händer mjuka och lena. Här arbetar vi sedan precis som i Manikyren ovan med naglarna för att sedan lägga en mjukgörande handmask och fortsätter sedan med en ljuvlig handmassage med en härligt fuktgivande kräm. Sedan avslutar vi med att lacka dina naglar i en valfri färg.

75 min - 720:- 

 

*Liten Manikyr

 

Filning och rengöring av naglar, behandling av nagelband, liten massage med handkräm

30 min - 370:-

 

*Herr Manikyr

 

Filning och rengöring av naglar, behandling av nagelband, liten massage med handkräm

45 min - 420:-

 

*Barn Manikyr

 

Filning och rengöring av naglar, liten massage med handkräm, lackning

45 min - 370:-

 

*Lackning av naglar

 

Lackning med vanligt nagellack

30 min - 170:-

620

FÖLJ OSS

Besök oss gärna på sociala medier

Kontakt och öppettider:

Tis-fredag 11-18

Lör 10-17

Vi finns på hällaområdet i Västerås

endast ca 1 timme från Stockholm och

ca 30 min från Eskilstuna

   Tel: 021-18 86 88

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SiteLock
#Rewrite everything to https RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

All Rights Reserved © 2019

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies.

Acceptera