Fiskspa
Fishspa

Fiskspa prislista


Vi kan ta emot flera personer samtidigt i vårt fiskspa.


Vårt Fisk-Spa, där fisksorten Kangal Garra Rufa, även kallad Doktorsfisk, jobbar för att dina fötter skall bli mjuka och vackra, är en fantastisk upplevelse. Fiskarna livnär sig på döda hudpartiklar och ska vara mycket välgörande, då de producerar enzymer i sin mun som är bra för huden. Garra Rufa har inga tänder utan suger bort de döda hudpartiklarna och är därför en mycket skonsam behandling. De ger en behaglig micromassage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna. Det sägs att det är speciellt bra för de personer som har Psoriasis. Den är ljuvligt avslappnande och många liknar den vid att sätta ner fötterna i ett bad med champagne eller kolsyra.


Fiskspa fötter


-Fisk pedikyr - 540:-

10 min fotbad, 30 min fisk spa, avslutas med en lätt fotmassage med lyxig

kräm med aloe vera.

 

-Fisk Pedikyr Lyx - 740:-

Här får ni  samma behandling som Fisk Pedikyr men nu blir det en riktigt lyxig avslutning där terapeuten arbetar med naglarna. Terapeuten klipper och filar naglarna samt slipar nagelplattan sedan avslutar vi med att lacka naglarna i valfri färg.

 

-Fisk Pedikyr Express - 395:-

10 min fotbad, 20 min fisk spa, avslutas med att ni själva får smörja in fötterna

Fiskmanikyr

Fiskspa händer


-Fisk manikyr - 395:-

15 min fisk spa, avslutas med en lätt handmassage

 

-Fisk Manikyr Lyx - 640:-

Här får ni  samma behandling som Fisk Manikyr men nu blir det en riktigt lyxig avslutning med att terapeuten arbetar med naglarna. Terapeuten klipper och filar naglarna samt fixar nagelband, sedan avslutar vi med att lacka naglarna i en valfri färg.

 

-Fisk spa för armbågar - 395:-

20 min fisk spa, 5 min hand/arm massage

 


Frågor

Frågor & Svar

 

*Gör det ont?


Inte alls, fiskarna saknar tänder och känslan kan beskrivas som kittlande och ett behagligt bubblande.  En del som är väldigt kittliga om fötterna skrattar gott den första minuten ungefär och sedan vänjer man sig.  Det blir en väldigt behaglig känsla som infinner sig när man inte spänner sig så mycket som man oftast gör i början.

 

*Är det hygieniskt?


Ja, processen är ren och mycket hygienisk. Vi använder oss utav ett stort pump och filtersystem med biologisk rening samt en UV-C för att döda bakterier. Vi testar vårt vatten flera gånger i veckan mot orenligheter.

 

*Hur många kan man vara?

 

Ni kan vara flera personer samtidigt då vi har flera stora akvarium, och ca 1000 fiskar sammanlagt.  Är ni en grupp som vill komma går det jättebra, då några kan sitta i fisk-spa, några i fotspa och några kan fika/äta så är det smidigt.

 

*Får jag behandling om jag har ett öppet sår?

 

Nej, av hygieniska skäl ber vi er att återkomma när såret har läkt, vi ser också att personer med vårtor eller fotsvamp väntar med att komma till oss tills det att åkomman är behandlad. Skavsår är okej.

 

*Vad är det jag behöver tänka på innan jag kommer för fiskarnas skull?

 

Fiskarna kan normalt leva i 6-7 år men är väldigt känsliga och vid stora störningar i sin normala miljö och bakteriekultur så dör de. Därför är det viktigt att komma ihåg att detta är djur och behöver respekteras som sådana.  Vi ber er därför att noga läsa igenom våra riktlinjer för ditt besök hos oss innan ni kommer.

 

Viktigt

Viktigt och tänka på innan besöket


• Var noga med att inte smörja in dina händer/fötter/underben med någon lotion/liniment//olja eller dyligt en dag innan du kommer till oss.

• Använd inte nagellacksborttagningsmedel innan fisk spa. Låt ditt gamla nagellack sitta kvar!

• Medicinska behandlingar av foten (såsom liktornsplåster eller starkare ämnen) får ej användas en vecka innan ditt besök pga att det skadar våra fiskar.

• Personer med öppna sår på händer/fötter/underben ber vi vänta några dagar tills det att såren läkt på grund av hygieniska skäl.

• Har ni nagelsvamp/fotsvamp eller vårtor ber vi er behandla detta klart innan fiskpedikyren pga hygieniska skäl. Det är SMITTSAMT!

• Har du badat i vattenbassäng med klor ber vi dig vänta två dagar innan du kommer till oss, då klor är inte bra för fiskarna som då kan fara illa.

FÖLJ OSS

Besök oss gärna på sociala medier

Kontakt och öppettider:

Tis-fredag 11-18

Lör 10-17

Vi finns på hällaområdet i Västerås

endast ca 1 timme från Stockholm och

ca 30 min från Eskilstuna

   Tel: 021-18 86 88

SiteLock
#Rewrite everything to https RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

All Rights Reserved © 2019

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies.

Acceptera