Behandlingar
Massage

Massage i Västerås

 

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell terapeut. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Hudvård

Hudvård i Västerås

 

Unna dig en underbar ansiktsbehandling som gör gott från utsidan och in! Vår skönhetsfilosofi är att kombinera vetenskap med det senaste inom skönhetsprodukter, använda biologiska produkter helt naturligt odlade, från världsledande företag och som inte är testade på djur. Vi inriktar oss inte enbart på att ge kunden en underbar ansiktsbehandling utan en totalupplevelse för både kropp, själ och sinne - våra behandlingar lämnar ingen oberörd! Vi utför dem i en lugn miljö där man får möjlighet att koppla av och verkligen njuta. Välkomna att boka in en upplevelse!

Olika behandlingar

Olika behandlingar

 

Vi har ett stort utbud av olika behandlingar som säkert passar dig.

Allt ifrån pedikyr till vaxning. Så välj den behandling som passar just dig.

Duo behandlingar

De flesta av våra behandlingar går att få som duo.

 

Säg till vid bokning så ordnar vi det.

Kontakt och öppettider:

Tis-fredag 11-18

Lör 10-17

Vi finns på hällaområdet i Västerås

endast ca 1 timme från Stockholm och

ca 30 min från Eskilstuna

FÖLJ OSS

Besök oss gärna på sociala medier

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SiteLock
#Rewrite everything to https RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

All Rights Reserved © 2016