Fisk Spa

Vi kan ta emot flera personer samtidigt i vårt fiskspa.


Vårt Fisk-Spa, där fisksorten Kangal Garra Rufa, även kallad Doktorsfisk, jobbar för att dina fötter skall bli mjuka och vackra, är en fantastisk upplevelse.

Fiskarna livnär sig på döda hudpartiklar och det sägs vara mycket välgörande, då de producerar enzymer i sin mun som är bra för huden.

Garra Rufa har inga tänder utan suger bort de döda hudpartiklarna och är därför en mycket skonsam behandling. De ger en behaglig micromassage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna.

Det sägs att det är speciellt bra för de personer som har Psoriasis.

Den är ljuvligt avslappnande och många liknar den vid att sätta ner fötterna i ett bad med champagne eller kolsyra.

Från

395:-

Fiskspa fötter-Fisk pedikyr - 540:-


10 min fotbad, 30 min fisk spa, avslutas med en lätt fotmassage

med lyxig kräm. 


-Fisk Pedikyr Lyx - 740:-


Här får ni  samma behandling som Fisk Pedikyr men nu blir det en riktigt lyxig avslutning där terapeuten arbetar med naglarna. Terapeuten klipper och filar naglarna samt slipar nagelplattan sedan avslutar vi med att lacka naglarna i valfri färg.


 

-Fisk Pedikyr Express - 395:-


10 min fotbad, 20 min fisk spa, avslutas med att ni själva får smörja in fötterna

Från

395:-

Fiskspa händer-Fisk manikyr - 395:-


15 min fisk spa, avslutas med en lätt handmassage


 

-Fisk Manikyr Lyx - 640:-


Här får ni  samma behandling som Fisk Manikyr men nu blir det en riktigt lyxig avslutning med att terapeuten arbetar med naglarna. Terapeuten klipper och filar naglarna samt fixar nagelband, sedan avslutar vi med att lacka naglarna i en valfri färg.


 


-Fisk spa för armbågar - 395:-


20 min fisk spa, 5 min hand/arm massage


 

Frågor & Svar*Gör det ont?


Inte alls, fiskarna saknar tänder och känslan kan beskrivas som kittlande och ett behagligt bubblande.  En del som är väldigt kittliga om fötterna skrattar gott den första minuten ungefär och sedan vänjer man sig.  Det blir en väldigt behaglig känsla som infinner sig när man inte spänner sig så mycket som man oftast gör i början.


*Är det hygieniskt?


Ja, processen är ren och mycket hygienisk. Vi använder oss utav ett stort pump och filtersystem med biologisk rening samt en UV-C för att döda bakterier. Vi testar vårt vatten flera gånger i veckan mot orenligheter.


 

*Hur många kan man vara?


Ni kan vara flera personer samtidigt då vi har flera stora akvarium, och ca 1000 fiskar sammanlagt.  Är ni en grupp som vill komma går det jättebra,

då kan man sitta 6st samtidigt.*Får jag behandling om jag har ett öppet sår?


Nej, av hygieniska skäl ber vi er att återkomma när såret har läkt, vi ser också att personer med vårtor eller fotsvamp väntar med att komma till oss tills det att åkomman är behandlad. Skavsår är okej.


 


*Vad är det jag behöver tänka på innan jag kommer för fiskarnas skull?


Fiskarna kan normalt leva i 6-7 år men är väldigt känsliga och vid stora störningar i sin normala miljö och bakteriekultur så dör de. Därför är det viktigt att komma ihåg att detta är djur och behöver respekteras som sådana.  Vi ber er därför att noga läsa igenom våra riktlinjer för ditt besök hos oss innan ni kommer.


*Vad behöver jag ha på mig när jag kommer till fiskarna?


Du behöver tänka på att byxorna du har på dig är lätta att dra upp till knäna.


Wellness Spa

Tallmätargatan 3

72134 Västerås

021- 18 86 88

Säg hej till oss och följ oss gärna

SiteLock

© All Rights Reserved


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies.

Acceptera