wellness-spa-logga

Konferens Västerås


Konferens i Västerås för små och större grupper upp till 20 personer erbjuds i en lite annorlunda miljö. Att ha en konferens/möte/kick off i en härlig miljö är ett skönt sätt att uppleva dagen på.

Konferens i västerås i tropisk miljö

Konferens i tropisk miljö

Möjligheterna är oändliga, bara fantasin som sätter gränsen.

Konferens, dagkonferens, teamträff, kickoff, eller möte på vår inomhusstrand.  • Konferenssittning i vår tropiska miljö
  • Whiteboard
  • Projektor
  • Blädderblock
  • Wifi
  • Fm kaffe med smörgås /em kaffe med kaka
  • Sallad till lunchen


Boka konferens

 
 
 
 
 
 

Boka er nästa konferens på Wellness Spa i Västerås.

Kontakta oss för att diskutera era önskemål och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd konferens!


Använd formuläret eller boka genom att maila oss på info@wellnesspa.se eller ring 021- 18 86 88

Vi arrangerar ofta konferenser med företag från olika delar av regionen, från bl.a. Västerås, Eskilstuna, Enköping, Stockholm och Mälardalen.

Våra konferenspaket inkluderar

Ni får en garanterat gladare och mer inspirerande personal efter denna upplevelse. Vi skräddarsyr dagen som ni vill ha den.

Lägg förslagsvis till poolen & relaxen eller någon av våra behandlingar.

Vanliga frågor om konferenser

Vad gör en dagkonferens speciell?
En dagkonferens ger möjligheten att fokusera på specifika ämnen och uppgifter under en kortare tidsperiod. Det tar bort behovet av hotellövernattning och tillåter deltagarna att återvända till sina dagliga rutiner efter konferensen. Eller så kan man fortsätta med en trevlig stund på vårt spa!

Hur skiljer sig er konferensmiljö från andra platser?
Vår tropiska miljö ger en unik och inspirerande atmosfär för möten och konferenser. Den avslappnade stämningen skapar en produktiv miljö samtidigt som den tillför en touch av kreativitet till era diskussioner och presentationer. Många uppskattar speciellt solen under molnigare, regnigare eller kallare perioder.

Varför välja Västerås för er konferens?
Västerås är centralt beläget med goda kommunikationsmöjligheter från olika delar av regionen. Staden har också en rik historia och charm som kan bidra till en trevlig och inspirerande konferensupplevelse.

Hur anpassar ni konferensen efter våra behov?
Vi strävar efter att skräddarsy varje konferens för att möta era specifika behov och önskemål. Genom att diskutera era krav i förväg kan vi skapa ett skräddarsytt program för att säkerställa att ni får ut det mesta av er tid hos oss.

Faciliteter för konferensen

Utöver vår tropiska miljö erbjuder vi moderna faciliteter för att göra er konferens smidig och effektiv. Med tillgång till whiteboard, projektor, blädderblock, wifi samt block och penna, är ni välutrustade för att presentera och diskutera era idéer på bästa sätt. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och samtidigt professionell atmosfär för ert möte.

Måltider och catering

Vi förstår vikten av att ha energi under konferensen. Därför erbjuder vi FM-kaffe med smörgås och EM-kaffe med kaka för att hålla er alerta och fokuserade. Dessutom ingår en fräsch sallad till lunchen för att ge er en välbehövlig paus och ny energi för eftermiddagens sessioner.

Konferensbokning

För att boka er nästa konferens hos oss, fyll i formuläret med ert namn, e-post, företag, hemsida och eventuella önskemål eller frågor ni kan ha. Vi kommer att återkomma till er så snart som möjligt för att diskutera detaljerna och säkerställa att er konferens blir precis som ni önskar.