wellness-spa-logga

Massage

M

M

M

M

M

M

M

M

Klassisk massage

 

Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. 

Går att få både som vanlig massage och djupgående/behandlande.25 min 545:- 

50 min 795:-

75 min 910:-

90 min 1100:-

Aroma massage & Chokladmassage

 

Härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

Upplev en härlig mjuk och avslappnande massage med varm fantastiskt doftande chokladoljebalm.

Kakao är numera känt för att ha många positiva effekter ut- och invärtes

25 min 545:- 

50 min 795:-

75 min 910:-

90 min 1100:-

Wellness & Hotstone massage 

 

Är lugna och avslappnande spamassager med varma stenar.

Terapeuten använder sig av dessa heta stenar dels i massagen tillsammans med aromatiska oljor, samt så läggs stenarna på olika delar av kroppen så värmen går ner på djupet i musklerna.  Skillnaden mellan dessa är att i hotstone massage använder massören stenarna varvat i massagen medans i Wellness läggs stenarna på ryggen när massören masserat klart ryggen. 25 min 545:- 

50 min 795:-

75 min 910:-

90 min 1100:-

Indian Headmassage

 

Underbar skalpmassage med lätt massage/tryck av rygg, axlar, hals och ansikte. Massagen stimulerar huvudets reflexpunkter så att cirkulationen av blod och lymfa ökar. Behandlingen har positiv effekt på spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet. Vi rekommenderar nytvättat hår samt löst sittande plagg på överkroppen.

Behandlingen börjar med att du får sitta upp med kläderna på dig.
Sen får du lägga dig ner och terapeuten trycker/håller på olika punkter som stimulerar cirkulationen av blod och lymfan ökar.
Terapeuten kommer även dra lite lätt i ditt hår, så det rekommenderas inte om du är håröm. Det här stimmulerar cirkulationen i hårbotten.


25 min 545:- 

50 min 795:-

Kopping massage

 

Genom att göra ett undertryck på huden (vakuum),  anser man att det främjar kroppens egna system såsom lymfsystemet. Genom att blodcirkulationen ökar så startar en reningsprocess så att kroppen själv rensar ut orenheter.  På det sättet har man möjlighet att arbeta över stora delar av kroppen, utan att skada underliggande vävnad och liknande.  Man arbetar med att få bort slaggprodukter och vätskeansamlingar.25 min 545:- 

50 min 795:-

Energi massage

 


Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter, blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar. Lymfsystemet aktiveras och blodtrycket påverkas gynnsamt. Alla mår bra av behandlingen. Speciellt välgörande är den för dig om du har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också ditt kroppsmedvetande.


Obs! Du har kläderna på dig under denna behandling25 min 545:- 

Hot Oil massage

 


En härlig lugn och rytmisk massage där vi använder oss av en varm olja.

Värmen från oljan hjälper till att lösa upp muskelspänningar och ger 

dig en avstressande känsla.


 

25 min 545:- 

50 min 795:-

75 min 910:-

90 min 1100:-

Djupgående ansiktsmassage 

 


En djupgående massage från bringa till skalp, en komposition av olika massagetekniker med influenser från öst till väst. Varje rörelse är noga utvald för maximal effekt och avslappning, varje rörelse är magisk. Femtio minuter ren massage som Du aldrig vill skall ta slut! Spänningar i panna, tinning, kindben, käkben, nacke, axlar, bröstrygg & bringa minimeras eller försvinner helt. Utförs med produkter som passar alla hudtyper, även den känsliga. ⁠ Fokus på antingen syresätta huden eller massage säg till vid bokning.
Ta hand om ditt ansikte med skön massage och ekologiska produkter.

Giltig som friskvård.


 

50 min 1050:-

Lymfmassage


 En av våra specialiteter är lymfmassage, en mild och skonsam behandling som hjälper till att främja cirkulationen, öka energinivån och stärka immunförsvaret. 

 Upptäck fördelarna med lymfmassage, en skonsam teknik för att främja cirkulationen och stödja kroppens naturliga avgiftningsprocesser.

Lymfsystemet har som uppgift att föra bort bl.a överskottsvätska och slaggprodukter och det är en del av vårt immunförsvar.


90 min 1100kr unsplash