Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

Bodyscrub & Chokladscrub

 

Terapeuten skrubbar din kropp härligt ren, med naturligt odlade produkter som återfuktar på djupet. Det är en fräsch känsla att göra kroppspeeling för att döda hudceller tas bort och en ny, len och mjuk hy kommer fram.

I vår choklad scrub använder vi produkter från Choklad serien. Vår choklad scrub innehåller bl.a. choklad, kaffe, havssalt, havtorn och mint. Porerna öppnas och huden rensas på slaggprodukter, choklad stramar upp huden och kaffe är känt för att motverka celluliter.

  



25 min 495:-

50 min 725:-

Lerinpackning


Det här är en varm helkroppsinpackning med mineralrik lera tillsammans med alger som ökar hudens fuktighet, är stärkande och renande. Behandlingen är välgörande för stela leder och trötta muskler. Lerinpackning inkluderar även ansiktsrengöring och ansiktsmask. 

Leran är djuprengörande och sammandragande för huden och algerna är rika på järn och zink och starkt återfuktande.  

60 min 795:-

Rygg rengöring

 

För dig med pormaskar, acne m.m på ryggen.

I behandlingen ingår:

  • Rengöring
  • Hudanalys
  • Ånga
  • Portömning
  • Mask
  • Kort massage
  • Insmörjning

50 min 725:- 

Access Bars® -

Den nya tidens stressreducerande behandling


I sämsta fall upplevs behandlingen som att ta emot en skön massage och bästa fall förändrar den ditt liv. Bars är 32 punkter på huvudet som när de fått lätt beröring omedelbart frigör blockeringar på alla nivåer.

Det är som att storstäda ditt mentala inre. Det rensar i röran av begränsande tankar, känslor och sinnesstämningar.

50 min 725:- 

Access Facelift®

 

Access Facelift® är ett alternativ till dig som vill se yngre ut, må bättre och undvika kirurgiska metoder och trauma på din hud. Med Access Facelift® har du möjlighet att både föryngra och lyfta din hud i ansiktet och hela kroppen och dessutom förbättra hela din livskvalité utan injektioner. Access Facelift® är en avslappnande behandling som verkar genom att aktivera olika energiprocesser.

60 min 1100:- 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SiteLock

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies.

Acceptera