Kroppsbehandlingar

På Wellness Spa kan vi konsten att ta hand om dig


Vi erbjuder ett flertal kroppsbehandlingar, allt från inpackning till kroppsskrubb samt spamassage. Unna dig det lilla extra genom att boka en behandling där våra kunniga terapeuter kommer att ta väl hand om dig. Då våra behandlingar är mycket efterfrågade rekommenderar vi att boka dessa i god tid.

Från

495:-

Bodyscrub / chokladscrub


En fantastisk behandling som verkligen ger ett härligt resultat!


Terapeuten skrubbar din kropp härligt ren, med naturligt odlade produkter som återfuktar på djupet. Det är en fräsch känsla att göra kroppspeeling för att döda hudceller tas bort och en ny, len och mjuk hy kommer fram. 


Terapeuten arbetar och masserar in produkten i cirklar på din kropp för avslappning, rening och cirkulation. 


I vår choklad scrub använder vi produkter från Choklad serien. Vår choklad scrub innehåller bl.a. choklad, kaffe, havssalt, havtorn och mint. Porerna öppnas och huden rensas på slaggprodukter, choklad stramar upp huden och kaffe är känt för att motverka celluliter.


 


Efter behandlingen duschar du och kommer sedan tillbaka för en gudomlig avslutning där du blir insmord med en lyxig kräm.


Efteråt är huden sammetslen.


 


Vi rekommenderar varmt att kombinera detta med en massage för ett djupgående resultat!


 


Välj mellan helkropps scrub på 50 min eller halvkropps scrub på 25 min


25 min 495:- / 50 min 725:-


795:-

Lerinpackning


Det här är en varm helkroppsinpackning med mineralrik lera tillsammans med alger som ökar hudens fuktighet, är stärkande och renande. Behandlingen är välgörande för stela leder och trötta muskler. Lerinpackning inkluderar även ansiktsrengöring och ansiktsmask. 


 

Fransk soltorkad 100% naturlig lera utan konserveringsmedel.  Innehållet karaktäriseras av höga halter organiskt material, mineralsalter, spårelement och tar bort orenheter. Dessa egenskaper används sedan flera hundra år tillbaka inom Spa, Wellness och kosmetiska behandlingar.  Leran innehåller bara naturliga ämnen som har samma egenskaper som kroppens egna och samverkar med dem för att ge optimal effekt.  Leran är djuprengörande och sammandragande för huden och algerna är rika på järn och zink och starkt återfuktande.  Aloe vera är hudens bästa vän - renande, närande och återfuktande.  (Algerna består av Laminaria digitata & Lithothamnium calcareum)


 


I den här kuren blir du insmord med varm, mineralrik lera över hela kroppen.  Du blir inlindad i plast efter själva insmorningen och med varma handdukar, så att leran hinner verka ordentligt innan den torkar.  Här ligger man i 20min under tiden som lera, alger och aloe vera får verka på djupet och slappnar av till lugn och stillsam musik.


 


Avslutningsvis blir du insmord i en härligt lyxig kräm som bevarar hudens fuktighet.


 


60 min - 795 kr 


725

RyggbehandlingFör dig med pormaskar, acne m.m på ryggen.


I behandlingen ingår:


  • Rengöring
  • Hudanalys
  • Ånga
  • Portömning
  • Mask
  • Kort massage
  • Insmörjning
  • 50 min 725:-


Access Bars® - Den nya tidens stressreducerande behandling


I sämsta fall upplevs Access Bars® behandling som att ta emot en skön avkopplande massage och i bästa fall förändrar den hela ditt liv.


Bars är 32 punkter på huvudet som när de fått lätt beröring omedelbart frigör blockeringar på alla nivåer. Det är som att storstäda ditt mentala inre. Det rensar i röran av begränsande tankar, känslor och sinnesstämningar. Det blir ett frigörande där du får lättare tillgång till att fungera från glädje, kreativitet och möjligheter.


Våra tankar och känslor påverkar vår hälsa. Är du i obalans i ditt inre, i dina känslor och i livets olika områden, med kroppen, relationer, arbete? Har du rädslor, oro, depression, nedstämdhet, trötthet, stress, kroppsliga besvär?

Upplever du att du har otur, dömer du dig själv och allmänhet går det trögt i livet?


Bars är ett sätt för dig att bli mer närvarande med dig själv i livet, att slappna av, ta emot, öka medvetenheten och sluta döma dig själv. Det stärker det som behöver stärkas och raderar det som står i vägen.


Vem är Access Bars® till för?


När du tar emot Bars ger du även dina celler en möjlighet att återgå till sitt normala klotformade utseende. det gör att din kropp får en återhämtning på cellnivå och startar en läkningsprocess.


Barn som får Bars blir lugnare höjer självkänslan och inlärningsförmågan.

De öppnar upp för sin egen kreativitet vilket underlättar skolgången. Både barn och vuxna med ADHD kan uppleva ett ökat lugn.


Alla kan ta emot Bars oavsett tillstånd och används effektivt mot stress, utmattning och kronisk värk.


50min 725:- 

 

Wellness Spa

Tallmätargatan 3

72134 Västerås

021- 18 86 88

Säg hej till oss och följ oss gärna

© All Rights Reserved


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies.

Acceptera