Massage

Från

495:-


725:-

Klassisk massage


Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Massage är både läkande, förebyggande och lugnande och utförs med olja direkt på huden.

Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

Massage har många positiva effekter. Massage förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem, stärker immunförsvaret och har en lugnande effekt på nervsystemet.

Lugn- och ro hormonet ökar och motverkar effekter av stress.


 25 min 495:- / 50 min 725:- / 75 min 850:- / 90 min 950:- Choklad massage

 


Upplev en härlig mjuk och avslappnande massage med varm fantastiskt doftande chokladoljebalm.


I vår choklad massage använder vi produkter från Choklad serien. Chokladserien erbjuder svensk, biologisk och naturlig kroppsvård och produkterna tillverkas i Jämtland.


Kakao är numera känt för att ha många positiva effekter ut- och invärtes, kakao innehåller massor av antioxidanter som skyddar cellerna och motverkar tillväxt av bakterier. Choklad innehåller också flavonoider som verkar antiinflammatoriskt samt mineraler som magnesium, kalcium, järn, kalium och natrium. Det innehåller också bra vitaminer som A, B och E-vitamin och framför allt ökar kakao halten av seratonin som är kroppens lyckohormon!


 

På huden verkar kakao spänstgivande, återfuktande, slimmande och uppstramande, gör huden mjuk samt tillför näring och ökar cirkulationen.


Ett tips! Undvik att klä dig i vita kläder när du kommer på chokladmassage eftersom dom kan bli något bruna av överflödig olja.


En annorlunda massage som gör gott för både huvud och hud!


 25 min 495:- / 50 min 725:- / 75 min 850:- / 90 min 950:- 

Aroma massage


Härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.


 25 min 495:- / 50 min 725:- / 75 min 850:- / 90 min 950:- Wellness massage

 


Är en lugn och avslappnande spamassage och det är den ulitmata massageupplevelsen för att känna sig riktigt bortskämd!


Här packas du in i mjuka handdukar och kroppen masseras med exklusiva aromatiska oljor. Det är en skön, lugnande och avstressande massage som återställer och balanserar energin i kroppen och tar bort spänningar samt ger dig känslan av att vara härligt bortskämd!


Man lägger även heta stenar på kroppen vartefter man masserar, vilket sprider en härlig värme som går djupt ner i musklerna, för total avkoppling.


 


 25 min 495:- / 50 min 725:- / 75 min 850:- / 90 min 950:- 


Hotstone massage

 


Hot stone - Massage med varma stenar. Hot stone är en massageteknik som är inspirerad av traditionell kinesisk medicin. Fler och fler människor upptäcker denna fantastiska form av massage med heta stenar dels på grund av den underbara känslan i kroppen samt den välgörande egenskaperna den har på kroppen. Löser upp blockeringar och skapar fysisk och andlig balans. Värmen från massage stenarna får musklerna att slappna av och kan lindra smärta och stress. Terapeuten använder sig av dessa heta stenar dels i massagen tillsammans med aromatiska oljor, samt så läggs stenarna på olika delar av kroppen så värmen går ner på djupet i musklerna.


 


 25 min 495:- / 50 min 725:- / 75 min 850:- / 90 min 950:- 


Lymfmassage


Lymfmassage är en enkel metod med goda resultat vid svullnader i armar och ben eller vid trötthetsymptom i kroppen.


Massagen stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggproudukter på ett effektivt sätt ur kroppen.


De grundläggande teknikerna är; strykningar i lymfflödets riktning, pumpning, lätta vibrationer och några olika tekniker för att lösgöra hud

och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar.


Det är en mycket lugnande behandling, lymfsystemet fungerar bäst när

man är avslappnad.


Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre

svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.


Man brukar uppleva en "lätthets känsla" i kroppen efter massagen.


Att kombinera ihop lymfmassage med 30 min i infrabastun är en perfekt kombo, då får du ännu bättre resultat.


90 min -  900:-900:-


495:-

Indian Head massage


Underbar skalpmassage med lätt massage av rygg, axlar, hals och ansikte. Massagen stimulerar huvudets reflexpunkter så att cirkulationen av blod och lymfa ökar. Behandlingen har positiv effekt på spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet. Vi rekommenderar nytvättat hår samt löst sittande plagg på överkroppen.


25 min - 495:-
Koppningsmassage

 


Vad är KOPPNING?


Genom att göra ett undertryck på huden (vakuum),  anser man att det främjar kroppens egna system såsom lymfsystemet. Genom att blodcirkulationen ökar så startar en reningsprocess så att kroppen själv rensar ut orenheter.  På det sättet har man möjlighet att arbeta över stora delar av kroppen, utan att skada underliggande vävnad och liknande.  Man arbetar med att få bort slaggprodukter och vätskeansamlingar.


Koppingmassage är en form av bindvävsmassage som är väldigt djupgående.

 


Tack vare den stimulerande effekten av kopping så är fördelarna många.


Flödet i muskler och huden förbättras, det ökar antalet vita och röda blodkroppar, stärker kapillärväggarna, huden blir smidigare, fettcellerna minskar i omfång.


Det här är några positiva effekter av koppningen.


Men det finns tillfällen då man inte ska få koppning, som tex. vid blödarsjuka, blodbrist, leukemia, åderbrock, cancer eller om man har stora synliga blodådror eller är gravid.


 


Koppning kan även kännas bra vid smärtlindring.


 

25 min koppningsmassage 495:-

Djupvågsbehandling


Är effektiv mot värk och spänningar. De djupa vågorna går skonsamt genom kroppens lager och sätter igång rörelse, både brett och djupt. 
Rörelsen sprids snabbt och gör att vågorna når över stora ytor.

Djupvågorna når givetvis också ner i kroppens djupaste bindvävslager och skakar loss och frigör ytor som varit stumma och tröga även under längre tid. 


- Vad kan behandlas med djupvåg? 

Vissa smärttillstånd , ex frozen shoulder, tennisarmbåge, hälsenebesvär, spänningshuvudvärk, knäproblem, ont i axlar och nacke, ryggskott m.m


 25 min 495:- / 50 min 725:- / 75 min 850:- / 90 min 950:- 

Energi massage

 


Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter, blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar. Lymfsystemet aktiveras och blodtrycket påverkas gynnsamt. Alla mår bra av behandlingen. Speciellt välgörande är den för dig om du har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också ditt kroppsmedvetande.


 


Obs! Du har kläderna på dig under denna behandling


25 min - 495:-
Wellness Spa

Tallmätargatan 3

72134 Västerås

021- 18 86 88

Säg hej till oss och följ oss gärna

© All Rights Reserved


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies.

Acceptera